Skinetrin – Antisvamp nagelbehandling

Skinetrin – Antisvamp nagelbehandling
467 SEK
KÖP NU
  • Eliminerar klåda och hudförändringar
  • Förebygger en upprepning av fotsvamp
  • Hjälper till i kampen med defekter

Skinetrin Antisvamp nagelbehandling är en lättanvänd, allt-i-ett-system. Det är en 100% naturlig produkt. Den huvudsakliga aktiva ingrediensen är niacin. Niacin är en ingrediens som man kan hitta I kött och fisk. Niacin har väldigt starka antisvamp-egenskaper och kan döda svampbakterier till 100% på kort tid. Det har använts sedan antiken och det finns manga publicerade medicinvetenskapliga  studier om niacins egenskaper och effektivitet. Antisvamp innehåller också vitamin C och kollagen för att ge näring åt huden och naglarna. Snabba resultat för naglarnas utseende och färg.

- Kliniskt bevisad

- Dödar 99.9% av nagelsvampen

- 100% naturliga örtingredienser

- Behandling på bara 4 veckor

 - Effektiv – Maximal styrka

- Med niacin, vitamin C och kollagen

Vad är nagelsvamp för tårna och fingernaglarna?

Svampinfektioner i naglarna (onykomykos) kan vara ihärdiga och ibland ett pinsamt problem. Ibland kan det också vara smärtsamt. Dessa infektioner utvecklas när svamp, känt som dermatofyter, gräver ner sig under naglarna och gör så att de får skorpor, blir tjocka, missfärgade och felbildade.

Vilka är symptomen för nagelsvamp?

Det första tecknet på nagelsvamp är en vit eller gul fläck under nagelkanten, som sedan tjocknar till och missbildar nageln allt eftersom infektionen utvecklas. När svampen växer under och in i nageln börjar den utveckla skorpor, missfärgning och förmörkning. Dessutom separeras infekterade naglar från nagelbädden, vilket kan orsaka smärta i fingertopparna och tårna, samt en något illaluktande odör.

Vilka är orsakerna till nagelsvamp?

Du kan plocka upp svampinfektioner genom att gå barfota i en pool, i ett omklädningsrum eller dusch, eller till och med när du får en pedikyrbehandling under icke-sanitära omständigheter. Svampen frodas i varma, mörka och fuktiga miljöer, som duschar eller svettiga skor. Mottagligheten kan öka bland de som har diabetes, problem med immunförsvaret, tidigare historik av fotsvamp, eller de som är benägna att svettas mycket. Fot- och nagelsvamp tar sig oftast in genom en öppning i huden eller en separation i nagelbädden. Om det fortsätter utsättas för varma och fuktiga miljöer kommer det växa. Nagelsvampinfektioner verkar ske oftare på tårna än på fingrarna, eftersom tånaglarna oftast hålls i mörka, varma och fuktiga miljöer, där svampen trivs. Fingrarna däremot är ofta ute i ljus och öppen luft. Minskad blodcirkulation till tårna, jämför med fingrarna, kan också göra det svårare för kroppens immunförsvar att hitta och eliminera infektionen.

Hur ofta borde jag ta Skinetrin antisvamptillskott?

Man bör ta en Skinetrin-tablett cirka 30-60 minuter innan måltiden. Ta 2 tabletter om dagen.