Valutor:
 
billiga kläder

Frakt & ReturLeveransleverans

Standard: Order Placerad Vid 6 PM (ET)

Söndag: 3-8 arbetsdagar
Måndag: 3-8 arbetsdagar
Tisdag: 3-8 arbetsdagar
Onsdag: 3-8 arbetsdagar
Torsdag: 3-8 arbetsdagar
Fredag: 3-8 arbetsdagar
Lördag: 3-8 arbetsdagar

Rush: Order Placerad Vid 6 PM (ET)

Söndag: Torsdag
Måndag: torsdag
Tisdag: fredag ​​
Onsdag: Måndag
Torsdag: tisdag
Fredag: onsdag
Lördag: torsdag


Nästa affärsdag: Order placerad senast kl 18.00 (ET)

Söndag: tisdag
Måndag: tisdag
Tisdag: onsdag
Onsdag: torsdag
Torsdag: fredag ​​
Fredag: måndag
Lördag: tisdag


Lördag: Beställa Placerad Vid 6 PM (ET)

Söndag: Lördag
Måndag: lördag
Tisdag: lördag
Onsdag: Lördag
Torsdag: lördag
Fredag: lördag
Lördag: Efter lördag


ShopRunner: Order Placerad Vid 6 PM (ET)

Söndag: Torsdag
Måndag: torsdag
Tisdag: fredag ​​
Onsdag: Måndag
Torsdag: tisdag
Fredag: onsdag
Lördag: torsdag


För säljare som skickas, lättförgängliga och personliga, klickar du på länken Leveranstidslinje på produktbeskrivningssidan.

* Standard, Rush, Natt, Nästa arbetsdag, Lördag och ShopRunner 2 dagar GRATIS, Leveranspaket skickas via FedEx. Vid leverans till en PO Box, APO / FPO eller US Territory, skickas paket via US Postal Service Priority Mail. Överföringar till Alaska, Hawaii, USA-territorier och APO / FPO-adresser tar ytterligare tid.

* Standard, Rush, över natten, nästa företagsdag och lördag leveranspaket skickas via FedEx. Vid leverans till en PO Box, APO / FPO eller US Territory, skickas paket via US Postal Service Priority Mail. Överföringar till Alaska, Hawaii, USA-territorier och APO / FPO-adresser tar ytterligare tid.

* Beställningar som innehåller Fur Salon-produkter kommer att kräva en signatur från någon som är minst 21 år gammal (med myndighetsbevisad bildidentifikation) vid leveransadressen.

Returnerar och byter

På Saks Fifth Avenue vill vi att du är nöjd med ditt köp. Om du av någon anledning inte är helt nöjd kan du byta ut, ersätta eller kreditera ditt köp när det presenteras i säljbart skick. Följ bara anvisningarna nedan.

Fullpris varor, med undantag för pälsar, klockor och smycken, som presenteras efter 30 dagar kommer att krediteras baserat på nuvarande försäljningspris. Returer av pälsar, klockor och smycken kommer inte accepteras efter 30 dagar.
Begäran om justeringar kommer att hederas om varan köptes till full pris och om det är markerat inom 7 dagar efter köpet.
Tyvärr kan vi inte byta ut, ersätta eller kreditera gourmet-, monogrammed eller personliga föremål.
Vi inser att avkastning är viktigt för våra kunder. För att säkerställa en positiv affärsupplevelse för alla våra kunder, om vi genom elektronisk analys identifierar ett orimligt avkastningsmönster kan vi begränsa eller vägra framtida transaktioner från sådana kunder på Saks Fifth Avenue eller på saks.com.

Om du vill återvända varor gör du det med hjälp av något av dessa två alternativ:

I butik: Presentera varorna till en intresseföretag i ditt område Saks Fifth Avenue med det ursprungliga kvittot eller presentkortet.

Med post: Fyll i det fyllda returformuläret med din försändelse. För framtida referens behåller du den övre delen av paketpaketet Fraktsammanfattning.

Anslut den förbetalda USA-posttjänsten Returlabel till utsidan av paketet och skicka via U.S. Mail (vi tillhandahåller försäkring); returavgiften som anges till vänster om etiketten kommer att dras av från din återbetalning.

tillbaka